Home | O klubu | Členství v KSK | Plán akcí KSK | Sběratelské materiály | O KSK jinde | Kontakty | Inzerce | Odkazy |
Vysočina 71
Olomoucký 3
Jihočeský 18
Jihomoravský 2
Středočeský + Praha 11
Zlínský 3
Hradecký 7
Letos proběhlo hlasování pouze na burze v Praze. Kromě již tradičního hlasování na internetu byla možnost hlasovat u nás stejně jako loni na dvou místech. Tím jedním byla již tradiční prodejna sýrů u nás v Jihlavě a dalším místem byla knihovna v Přibyslavi. Z obou těchto míst mám docela dost hlasů a na těchto místech mám předběžně zajištěnou možnost hlasování i v dalším ročníku této ankety. Navíc, pokud to vyjde, tak letos by měla v Přibyslavi být hotová oprava kulturního domu, takže pokud nedojde ke zpoždění, tak by mohlo být hlasování i zde. Ale do konce je zatím čas, takže uvidíme, jak to dopadne. Po špatných zkušenostech s místní knihovnou jsem se už ani nepokoušel jim možnost hlasování nabídnout.
Anketa byla stažena koncem února a výsledky zpracoval vedoucí sběratelů SE ve spolupráci se správcem webu KSK, který dodal podklady.
Podle počtu hlasů bylo letos toto pořadí:
1. Savencia CZ, Přibyslav | Král sýrů, série ke 100. výročí výroby Hermelína |
2. Polabské mlékárny Poděbrady | Tolštejn, série 3ks, různé příchutě |
3. Lacrum Velké Meziříčí | Salámový sýr, série 5 ks, různé druhy |
4. Polabské mlékárny Poděbrady | Gouda, Eidam, série 4 ks, různé druhy |
5. Lacrum Velké Meziříčí | tradiční selka + myšák, série 6 ks, různé druhy |
6. Lacrum Velké Meziříčí | Eidam s motivem selky, série 3 ks, různé druhy |
7.- 8. Karsit Agro | čerstvý sýr, série 7 ks, různé příchutě |
Savencia CZ, Hodonín | Lučina, tvarohový sýr pro děti |
9. Madeta České Budějvice | Balkánský sýr, série 5 ks, různé příchutě |
10. Moravialacto Jihlava | Kapitán, série 2 ks, tvrdý sýr |
11. Moravialacto Jihlava | Excelent, Eidam..., série 9 ks, různé druhy a příchutě |
12. -14. Kozí fama u Nýdrlů | kozí sýry, série 3 ks, různé příchutě |
Bel sýry Česko, Želetava | Smetanito, série 2ks, různé příchutě |
Farma rod. Němcovy, Netín | pařený sýr a válečky, série 7 ks, různé příchutě |
15. Bel sýry Česko, Želetava | tavený sýr (malé balení po 2 ks), série 3 ks, různé příchutě |
Vítězné firmy, které se umístily na 1-3. místě, obdrží na Dni mléka diplom, Pokud by se některá firma nemohla tohoto předání zúčastnit, pak stojí ještě za úvahu si zajistit účast na Mlékárenském dni v Přibyslavi, který se koná začátkem září a zde tento diplom firmě předat. Tato akce je podobného rázu jako Den mléka, ale mnohem menšího rozsahu., ale na této akci jsou firmy, které se Dne mléka nezúčastňují, ale mohlo by je zajímat, jaké náměty se na etiketách líbí veřejnosti, a proto si myslím, že účast na této akci by stála za uvážení. Už jenom proto, že v dobách, kdy byl covid 19 a akce tohoto typu byly zakázané, tak se tato akce v Přibyslavi v omezeném rozsahu mohla konat a také jsme toho jako klub využili a diplomy předali zde.
Další ročník ankety proběhne letos v období listopad až leden následujícího roku. Doufám, že hlasování již normálně proběhne na burzách jak v Praze, tak i v Táboře. Současně bude možné hlasovat na webu a očekáváme, že budete hlasovat i vy, popř. další vaši známí. Bylo by dobře, kdybyste se o naší anketě zmínili třeba i na vašem pracovišti a další vaši kolegové by o tom mohli říci dalším známým atd., aby účast byla co nejvyšší. Předem děkujeme za toto vyřízení.
Pokud máte již nějaké novinky, o kterých si myslíte, že by stálo za to je dát do ankety, tak prosím o jejich zapůjčení. V případě zapůjčení prosím, abyste si tuto etiketu podepsali, aby bylo možné ji po anketě vrátit majiteli. Předem děkujeme za tyto etikety.
Jaromír Lebl
Aktuální číslo
SBĚRATEL 4/24
( Více informací o číslu )
SÉRIE KALENDÁŘÍKŮ
na rok 2025
SÉRIE KALENDÁŘÍKŮ
na rok 2025
SÉRIE KALENDÁŘÍKŮ
na rok 2025
SÉRIE KALENDÁŘÍKŮ
na rok 2025
SÉRIE KALENDÁŘÍKŮ
na rok 2025
SÉRIE KALENDÁŘÍKŮ
na rok 2025
( Více o knize )
Home | O klubu | Členství v KSK | Plán akcí KSK | Sběratelské materiály | O KSK jinde | Kontakty | Inzerce | Odkazy
Powered by phpRS. Copyright © Klub sběratelů kuriozit 2001-2024. Všechna práva vyhrazena. Kopírování jakékoli části možné jen se svolením autora.